Käyttöehdot

PUSKURIT.FI -VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

Ehtojen hyväksyminen
Näitä yleisiä käyttöehtoja (”Käyttöehdot”) sovelletaan VALTONEN TRADING Oy:n (y-tunnus 2631318-7) (”Myyjä”) www.puskurit.fi -sivuston käyttöön sekä tuotteiden tilaamiseen kyseisen sivuston kautta (”Verkkokauppa”).

Rekisteröitymällä ja/tai muutoin käyttämällä Verkkokauppaa, sen kautta saatuja tietoja tai tilaamalla tuotteita Verkkokaupan kautta hyväksyt nämä Käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä Käyttöehtoja, et voi tehdä tilauksia Verkkokaupasta tai käyttää muita sen palveluita.

Jos olet alle 18-vuotias tai alaikäinen, verkkokaupan käyttäminen edellyttää huoltajasi suostumusta.

Huomioithan, että Verkkokaupan asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä ehdoista ja periaatteista on säännelty Verkkokaupan tietosuojaselosteessa (”Tietosuojaseloste”). Hyväksymällä Käyttöehdot, vahvistat lisäksi lukeneesi ja hyväksyväsi Henkilörekisteriselosteessa esitetyt henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät ehdot.

Verkkokauppapalvelun ja Palveluntarjoajan yhteystiedot
VALTONEN TRADING Oy
Y-tunnus 2631318-7
Postiosoite: Luokkalankuja 2, 85340 Jyrinki
Puhelin: 0505335806
Sähköposti: info@puskurit.fi

Verkkokauppapalvelun käyttö
Verkkokauppapalvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä kaksikymmentäneljä (24) tuntia vuorokaudessa. Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus ottaa Verkkokauppapalvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, asennuksen, muutostyön, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun vastaavan syyn vuoksi.

Myyjä tuottaa Verkkokaupan palvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Myyjällä on oikeus lisätä, muuttaa ja poistaa osia Verkkokauppapalvelusta sekä lopettaa Verkkokauppapalvelun ylläpitäminen osittain tai kokonaisuudessaan.

Verkkokaupan käytön jatkaminen sen jälkeen, kun  muutokset ovat tulleet voimaan, katsotaan tarkoittavan sitä, että käyttäjä on suostunut muutettuihin käyttöehtoihin.

Väärinkäytöstilanteissa tai muutoin tarvittaessa myyjä voi evätä asiakkuuden tai peruuttaa tilauksen.

Immateriaalioikeudet
Kaikki verkkokaupassa esitetyt kuva- ja tekstimateriaalit (tuotekuvat, tuotetiedot jne.) ovat Myyjän ja/tai sen yhteistyökumppanien omaisuutta. Tällaisen aineiston luvaton käyttö tai kopiointi on kiellettyä.

Käyttäjä vastaa myyjän ja sen yhteistyökumppanien tekijänoikeudella suojatun aineiston luvattomasta käytöstä aiheutuvista seuraamuksista.

Jatka
Osastot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Kielet
finnish English Svenska
Maksutavat