Toimitus ja palautukset

TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ
Kaikki hintamme sisältävät alv 24%, mikäli toisin ei mainita. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

TILAAMINEN
Tuotteet voit tilata joko verkkokaupastamme, sähköpostitse (myynti@puskurit.fi) tai puhelimitse (+358-50-5335806). Tilauksen yhteydessä kysyttyjä asiakastietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSTAVAT
Toimitustavat määräytyvät tilauksen tuotteiden koon perusteella

  • Nouto Sievistä
  • Tavallinen postipaketti
  • Matkahuolto
  • Kiitolinja
  • Yli metrin mittaiset, suuret ja painavat lähetykset toimitetaan aina Kiitolinjan kautta.


TOIMITUSKULUT

  • Yli 200 € suuruiset tilaukset toimitamme rahtivapaasti
  • Nouto 0 €
  • Alle 200€ tilaukset kiinteä toimituskulu 10€/lähetys


TOIMITUSAIKA
Toimitusaikamme on varastotuotteille noin 1-3 arkipäivää. Tarkemmat ajat tilaamillesi tavaroille ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Pyrimme myös informoimaan muutoksista aikatauluissa. Jos tuotetta emme voi toimittaa, ilmoitamme siitä erikseen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamasta viivästymisestä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupassa.

MAKSAMINEN
Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Maksuturva-palvelun kautta.

Maksaminen verkkokaupassa
eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Suomen Maksuturva Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Suomen Maksuturva Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Suomen Maksuturva Oy.

Verkkopankit
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)
Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Maksuturva Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Suomen Maksuturva Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Yhteystiedot
Suomen Maksuturva Oy
y-tunnus: 2121703-0
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040 (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00 9.00 – 17.00
www.maksuturva.fi

OMISTUSOIKEUS
Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan.TAKUU

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALAUTUS OIKEUS
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä kauppiaaseen.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.
Aiheettomista palautuksista veloitamme rahtikulut.

VIALLINEN PAKETTI
Jos huomaat, että saamasi paketti on vahingoittunut, ilmoita siitä välittömästi kuljettajalle. Hän auttaa vahinkoilmoituksen teossa. Toimituksen mukana on rahtikirja tai lähete. Vastaanottajan on tarkistettava, että toimitus on rahtikirjan mukainen ja vahingoittumaton. Mikäli huomaat saaneesi virheellisen tuotteen, tulee sinun tehdä ennen allekirjoittamista selkeä kirjallinen maininta havaituista virheistä. Emme ole vastuussa kuljetuksessa aiheutuneista vaurioista.

REKLAMAATIO
Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla tai kirjeenä. Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen VALTONEN-TRADING Oy:tä vastaan VALTONEN-TRADING Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

VASTUUN JAKAUTUMINEN
Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisena kuin ne ovat. VALTONEN-TRADING Oy ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä ja/tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista, eikä tulonmenetyksestä. VALTONEN-TRADING Oy:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Yrityskäyttöön hankitun laitteen takuuaika määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti ja takuuajan päättyminen lopettaa VALTONEN-TRADING Oy:n vastuun. Tuotteen muokkaaminen tai ohjeiden vastainen käyttö päättää takuun ja myyjän vastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut.

VALTONEN-TRADING Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. VALTONEN-TRADING Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Jatka
Osastot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Kielet
finnish English Svenska
Maksutavat