Leverans och returer

LEVERANSVILLKOR

INNEHÅLL
Här hittar du V-TRADING Oy:s (FO-nummer) leveransvillkor. Leveransvillkoren innehåller information om bland annat webbutikens leveransmetoder och -priser, returpolicy och betalningsmetoder.

ALLMÄNT
Alla våra priser alv 24 %, om inte annat anges. Vi reserverar oss rätten att ändra priser och villkor. Kunden förbinder sig till dessa leveransvillkor vid beställning.

BESTÄLLNING
Du kan beställa våra produkter antingen i vår webbutik, via e-post (myynti@puskurit.fi) eller per telefon (+358-50-5335806). Kunduppgifter som efterfrågas i samband med beställningen används inte för något annat ändamål än leverans eller för att utreda eventuella oklarheter. När du beställer från vår webbutik förutsätter det att du är medveten om och är bunden av gällande leveransvillkor.

LEVERANSMETODER
Leveransmetoderna fastställs utifrån storleken på de produkter som beställts

  • Upphämtning från Sievi
  • Vanligt postpaket
  • Matkahuolto
  • Kiitolinja
  • Stora, tunga och över 1 meter långa försändelser skickas alltid med Kiitolinja.

FRAKTKOSTNADER

  • Vi levererar beställningar över 200 € fraktfritt
  • Upphämtning 0 €
  • För beställningar under 200 € uppbärs en fast leveransavgift på 10 €/ leverans

LEVERANSTID
Leveranstiden för lagerprodukter är ca 1-3 arbetsdagar. Du får mer detaljerade leveranstider för de varor som du beställt i orderbekräftelsen. Vi försöker även informera om förändringar i tidtabellen. Vi meddelar dig separat om vi inte har möjlighet att leverera en produkt. Vi är inte ansvariga för förseningar orsakade av force majeure eller indirekta skador som orsakats av förseningar. Vi meddelar om avvikande leveranstider i webbutiken.

BETALNING
Produkterna och deras leveransavgifter betalas vid tidpunkten för beställningen. Du har tillgång till alla finländska bankers betalknappar samt kreditkort. Betalning sker genom Maksuturva-tjänsten.

Betalning i webbutik
Betaltjänsten eMaksut erbjuds av Suomen Maksuturva Oy (FO-nummer 2121703-0) i samarbete med banker och kreditinstitut. Användning av tjänsten kräver ingen registrering och det uppbärs inte heller några avgifter. Suomen Maksuturva Oy har betalningsinstitutlicens som utfärdas av Finansinspektionen. All dataöverföring och alla penningtransaktioner är SSL-skyddade, vilket innebär att ingen utomstående kan se din information. Betalningsmottagare är Suomen Maksuturva Oy.

Nätbanker
Du har tillgång till alla finländska bankers betalknappar.

Kortbetalningar (Visa, Visa Electron, MasterCard och Business Eurocard)
När du betalar med kort uppstår en affär mellan kunden och Suomen Maksuturva Oy. Webbutiken fungerar endast som marknadsförare av varor och tjänster och levererar varorna och tjänsterna samt hanterar eventuella klagomål. Som betalningsmottagare visas Suomen Maksuturva Oy, som också behandlar reklamationer gällande betalningstransaktioner.

Kontaktuppgifter:
Suomen Maksuturva Oy
FO-nummer: 2121703-0
Gräsviksgatan 23
00180 HELSINGFORS
Telefon: (09) 4241 7040 (09) 4241 7040, vardagar kl. 9.00–17.00 9.00–17.00
www.maksuturva.fi

ÄGANDERÄTT
Alla varor tillhör säljaren tills de har betalats i sin helhet.

 

GARANTI

ANNULLERING AV BESTÄLLNING OCH RETURRÄTT
Enligt Finlands konsumentskyddslag har du rätt att byta eller lämna tillbaka hela eller delar av din beställning inom 14 dagar från att du tog emot den. Returrätt gäller endast oanvända och säljbara produkter i sin ursprungsförpackning.

Om du vill returnera eller byta produkter efter granskningstiden bör du kontakta återförsäljaren direkt.
När du returnerar din levererade beställning bör du bifoga ditt kundnummer/namn och kontaktuppgifter samt ditt bankkontonummer för återbetalning av dina pengar.

För omotiverade returer debiterar vi för fraktkostnaderna.

DEFEKT PAKET
Om du upptäcker att ditt paket är skadat, vänligen rapportera detta omedelbart till föraren. Denna hjälper dig att göra en skadeanmälan. Leveransen åtföljs av en fraktsedel eller försändelse. Mottagaren måste kontrollera att leveransen överensstämmer med fraktsedeln och att den inte är skadad. Om du upptäcker att du har fått en defekt produkt, bör du göra ett skriftligt omnämnande av felet innan du skriver under leveransen. Vi ansvarar inte för skador som uppstår under transporten.

REKLAMATION
Reklamationer behandlas endast skriftligen. En fritt formulerad reklamation kan lämnas antingen via e-post eller per brev. Tvistlösning och forum: Konsumenten-kunden har rätt att hänskjuta eventuella tvister som uppstår inom ramen för detta avtal till konsumenttvistenämnden. Kunden kan ta upp tvister från detta skuldförhållande mot VALTONEN-TRADING Oy i tingsrätten i VALTONEN-TRADING Oy:s hemort.
Advokatkostnader ersätts inte eftersom Konsumentrådet och konsumentklagonämnden erbjuder gratis hjälp vid tvistlösning.

ANSVARSFÖRDELNING
Produkter och tjänster säljs alltid i befintligt skick. VALTONEN-TRADING Oy ansvarar inte för fel i produkter eller tjänster och/eller indirekta eller direkta kostnader och inkomstbortfall på grund av deras användning. VALTONEN-TRADING Oy:s ersättningsansvar är alltid begränsat till dessa villkor. Produktfelsansvaret är begränsat till den möjliga avkastningen av köpeskillingen minus användningsnyttan.

Garantitiden för utrustning som köpts för affärsbruk bestäms av tillverkarens garantivillkor och VALTONEN-TRADING Oy:s ansvar upphör i slutet av garantiperioden. Modifiering av produkten eller felaktig användning som strider emot bruksanvisningen leder till att garantin upphör att gälla och säljarens ansvar upphör om inte annat anges av tillverkaren.

VALTONEN-TRADING Oy är inte skyldig att fullgöra avtalet om det drabbas av force majeure som inte rimligen kan övervinnas. VALTONEN-TRADING Oy är inte skyldig att ersätta kunden för eventuella skador och kostnader på grund av att kunden drabbats av force majeure och har rätt att upplösa avtalet.

Fortsätt
Kategorier

DAF (6)
IVECO (2)
MAN (6)
MERCEDES (9)
RENAULT (4)
SCANIA (8)
SISU
VOLVO (4)
Tillbehör (40)
Snabbsök

Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
Språk
finnish English Svenska
Payment options